Letselschade specialist

Uw specialist bij letselschade in en rondom Heerlen

Reinaerts Letselschade is uw specialist bij alle vormen van letselschade en is gevestigd in de omgeving van Heerlen. Wanneer u slachtoffer bent geworden van een verkeers- of bedrijfsongeval spreken we van letsel. Ook schade als gevolg van geweld of een medische fout valt onder deze noemer. In deze gevallen is het belangrijk dat u snel handelt en een letselschadebureau inschakelt.

Ons letselschade bureau is gespecialiseerd in het behandelen van letselschade dossiers in en rondom Heerlen. U krijgt antwoord op de volgende vragen:
– Heeft u recht op een schadevergoeding?
– Heeft u recht op een vergoeding van inkomensschade?
– Heeft u recht op smartengeld?

blank
blank

Juridische ondersteuning bij uw letselschade in Heerlen

Bij klein letsel kunnen de gevolgen alsnog groot zijn. Een schaderegelaar is ervaren in het voeren van een gesprek over uw opgelopen schade. In deze situatie bent u niet in uw voordeel. Wij zijn deskundigen op het gebied van letselschade in Heerlen. Onze specialisten hebben kennis van de regel- en wetgeving omtrent uw schade. Juridische bijstand kunt u verhalen op de verzekering van de wederpartij, mocht deze aansprakelijk zijn.

Vraag om een second opinion

Uw dossier is behandeld door de rechtsbijstand. Helaas heeft u niet gekregen waar u recht op heeft. U betwijfelt of de situatie goed is afgehandeld. Onze vakkundige medewerkers helpen u hierbij. Vraag een second opinion aan. In de meeste gevallen blijkt uw recht op een schadevergoeding hoger te zijn dan vooraf is berekend. Sterker nog, wanneer u geen vergoeding heeft gekregen hoort u dit in veel gevallen wel te krijgen.

Gemaakt tijdens de schouw. Verwonding aan de rechter onderarm van het slachtoffer.
Het slachtoffer droeg tijdens het ongeval geen elektrisch isolerende veiligheidslaarzen.
Overzichtsfoto locatie ongeluk met slachtoffer
Natriumhydroxide veroorzaakte brandwonden bij een slachtoffer

Waarom een letselschade specialist inschakelen?

Een letselschadebureau is gespecialiseerd op het gebied van letselschade en wij zitten nabij Heerlen. We zorgen ervoor dat uw dossier uitvoerig wordt bekeken en behandeld. We halen alles uit de kan. Om dit te bereiken werken we samen met deskundigen op het gebied van arbeid en medisch specialisten. We gaan verder dan een rechtsbijstandverzekering. Verschillende adviseurs worden geraadpleegd, de letselschade wordt grondig uitgezocht. Het advies vanuit een bureau is meer uitgebreid dan dat van een rechtsbijstand jurist.

Jurist of advocaat bij letselschade?

Komt u uit Heerlen en heeft u een jurist of advocaat nodig bij letselschade? Wij weten precies welke specialist bij uw zaak past. In veel gevallen is een jurist voldoende. Komt er een rechtbankprocedure bij kijken, dan schakelen we een advocaat in. De jurist neemt uw zaak in behandeling op basis van een ‘no cure, no pay’ regeling.

blank

Stel uw vraag aan Reinaerts Letselschade

Heeft u een vraag aan de letselschadespecialist? Stel deze vrijblijvend. U kunt ons contactformulier invullen, we komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord. Wilt u direct met een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 045-542 90 34. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

 

Reinaerts Letselschade
Kaalheidersteenweg 138
6467 AE Kerkrade

Wij werken samen met o.a.

blankblank